Naadloos behang

Op maat gemaakt, hoge kwaliteit

Naadloos Behang

Naadloos Airtex behang. Dit is behang uit één stuk dat je in zijn geheel op de muur plakt. Hierdoor krijg je een naadloos behang op de wand. Het materiaal beschikt verder over een grote kleurkracht, waardoor je print echt van de muur af spettert.

Wij leveren naadloos behang in samenwerking met Lapré Reclame in Zevenaar.

Toepassing

Wandbekleding in Airtex is speciaal bedoeld om binnen te gebruiken en is niet alleen zeer geschikt om thuis de muur een nieuwe look te geven, maar is ook ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, restaurants en winkels. Doordat het materiaal krasvast is, schoon te maken is en brandvertragend werkt, kan het heel goed in zakelijke ruimtes geplakt worden.

Eigenschappen

Wat is Airtex precies? Het is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating dat een matte lichte structuur heeft, wat de muur een bijzondere uitstraling geeft. De achterkant van Airtex is licht grijs, waardoor het kleurverschil op de muur minder zichtbaar is. Het materiaal is verder makkelijk, eenvoudig en naadloos aan te brengen doordat het behang uit één stuk geprint wordt. Daarnaast is het een materiaal dat niet scheurt, niet kreukt, krasvast en brandvertragend werkt en waterafstotend is. Bovendien is het makkelijk schoon te maken.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons

Aron Jacobs schilderwerken in Zevenaar, een all-round schildersbedrijf voor particulier én bedrijf!

Volg ons online

Instagram Facebook

Gegevens

Aron Jacobs Schilderwerken 0316-241009 info@aronjacobsschilderwerken.nl